Tökéletes SAN Tároló a feladat-kritikus környezetekhez
 

Az XCubeSAN XS5200 sorozat a legújabb generációs Kettős-aktív (Aktív-Aktív) SAN rendszer, magas teljesítménnyel. Egyszerű, biztonságos, skálázható, és megfizethető, nagyvállalatok számára. Vállalati-szintű tulajdonságokkal rendelkezik, mint az SSD író és olvasó cache, az auto tiering technológia, vagy a snaphot kis- és középvállalkozások számára.  Az XS5200 termékek kialakítása tökéletesen illeszkedik a feladatkritikus adatközpontok, magas teljesítményű programozás, virtualizálás integráció, vagy média és szórakozás környezetekhez.  

Széles termék portfólió
 

Az XS5200 sorozat számos kivitele tartalmazza:  

 • XS5224: 4U 24-tároló LFF (Large Form Factor)
 • XS5216: 3U 16-tároló, LFF
 • XS5212: 2U 12-tároló, LFF
 • XS5226: 2U 26-tároló, SFF (Small Form Factor)

Kettős-aktív kialakítás
 

Az XS5200 sorozat jellemzője a Kettős-aktív vezérlő architektúra. Minkét vezérlő egyidőben nyújt tároló szolgáltatásokat valós időben. Az Aktív-Aktív architecktúra megduplázza a rendelkezésre álló sávszélesség cache-hit arányát, mely biztosítja, hogy ne legyen elpazarolt erőforrás a rendszerben. Ha egy vezérlő hibás, a másik automatikusan átveszi tőle az összes tároló szolgáltatást. Ráadásul a tároló szolgáltatásokat, kezelő szolgáltatásokat, azonnal elvégzi a másodlagos vezérlő.

Ultra-magas teljesítmény
 

A teljesen új hardware architektúrával és megerősített Intel® processorral, 12Gb SAS 3.0 backplane-nel, beépített 10GbE LAN-nal, valamint a finomhangolt SANOS 4.0 teljesítményével, az XS5200 sorozat hihetetlen 12,000MB/s olvasási és 8,000MB/s írási sebességre és több, mint 1.5 millió IOPS-re képes.

XS5226, SFF 2U26
 

All-Flash tároló kialakítás
 

A QSAN XS5226 modell (2.5” 2U 26-tároló) az iparág első all flash/alacsony fogyasztású SAN tárolója. Megnövelt teljesítménnyel, és két további tárolóhellyel rendelkezik (akár 8%-os kapacitás növekedés), szemben a népszerű 2U 24-tárolós termékkel, melyek elérhetőek a piacon. Ez alacsonyabb költségeket jelent TB-onként, minimalizálja az IT rack helyhasználatot, valamint kisebb ökolábnyomot generál.

Magas rendelkezésre állás gyenge pont nélkül

 

Az XS5200 sorozat egy magas rendelkezésre állású SAN tároló rendszer. Az XS5200 sorozatban megtalálható minden kritikus komponens hot plug és teljes rendundanciával lett tervezve. Továbbá, a kettős-aktív vezérlős kialakítás, valamint az automatikus feladatátvevő mechanizmus és a cache tükrözés az NTB (Non-Transparent Bridge) buson keresztül, segít elérni az Aktív-Aktív HA funkcionalitást, mely lehetővé teszi az XS5200 sorozat számára, hogy megakadályozza a komponensek hibáját és teljesítse a 99.999%-os rendelkezésre állást.

A legújabb 12Gb SAS 3.0 vezérlő
 

A 12Gb SAS 3.0 az elérhető legújabb és leggyorsabb meghajtó interface. Ez megduplázza a SAN SAS 2.0 (6Gb) adattovábbítási arányát, miközben visszafele kompatibilis a 6Gb SAS 2.0 meghajtókkal. Előnye, hogy Önnek elegendő megvásárolnia a kevésbé drága 6Gb SAS megahajtókat a kezdeti telepítéshez és nyugodt lehet, mert át tudja költöztetni a 12Gb SAS 3.0-ba egyetlen meghajtó vásárlásával.

Beépített nagysebességű 10GbE LAN Portok
 

Az alap SAN vezérlő két alaplapi 10GBASE-T iSCSI porttal van ellátva vezérlőnként. A Kettős-Aktív vezérlős XS5200 SAN rendszer négy 10GBASE-T iSCSI portot tartalmaz, elérve a 40Gb/s sávszélességet az összes port használatával. Ez az alap SAN rendszer támogat számos különböző alkalmazást, beleértve a filemegosztást, adatmentést, videoszerkesztést, és nativ virtualizációs támogatást a VMware, Citrix, és Hyper-V-hez.

Többféle Tároló hozzáférés

 

Az MPIO egy hibatűrő és teljesítmény növelő technika, mely lehetővé teszi akár több elérés használatát a kötethez ugyanarról a kiszolgáló szerverről. Az MPIO egyaránt támogatott az iSCSI és a Fibre channel portokon.

SANOS 4.0 SAN operációs rendszer

 

A SANOS 4.0 a QSAN saját SAN tároló operációs rendszere. A SANOS 4.0-t ellátták egy egyszerűen használható grafikus eszköz felülettel és könnyen telepíthető bármilyen infrastruktúrába. A Linux kernelen alapuló SANOS átfogó tároló funkcionalitást nyújt, beleértve a haladó tároló kezelést, a teljes RAID szint védelmet, a gyors RAID újraépítést, a tároló pool migrációt, a vékonny kialakítást, az SSD cache-t, a pillanatfelvételt, az adat visszaállítást, a virtualizáció támogatást, a teljesítmény megfigyelést….stb….

Tudj meg többet a SANOS 4.0-ról >

Haladó RAID szint technológia

 

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb adatvédelmi módszer a nagyvállalatoknak és a kis és középvállalkozásoknak, ha maradnak a RAID technológiánál. A RAID használatának két előnye van – a nagyfokú rendelkezésre állás és a jobb teljesítmény. A SANOS támogatja a teljes RAID szinteket, beleértve a RAID 0, 1, 0+1, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60 és N-irányú tükrözést. Ön ki tudja választani a megfelelő RAID szintet, hogy legjobban illeszkedjen az alkalmazási követelményekhez.

Tudj meg többet a haladó RAID technológiáról >
Tudj meg többet a haladó EE RAID technológiáról >

Vállalati tároló jellemzők

 

A QSAN által fejlesztett RAID tömb technológia bizonyítottan eredményes a vállalati környezetben való használat terén több, mint tíz éve és magasan támogatott a kis és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok vevői által világszerte. A haladó LVM (Logikai kötet kezelő) építi a lemez virtualizálás szilárd alapítványát a teljes RAID szint védelemért, a fokozott teljesítményért és számos más vállalati szintű jellemzőért.

Skálázható megoldás

 

Az XS5200 SAN-t könnyedén bővíteni lehet az XD5300 bővítő házzal.  Ez támogat akár 286 lemezmeghajtót, vagy akár 2.6PB nyers tárolóhelyet 10TB NL-SAS meghajtók használata esetén.

Nagyfokú rugalmasság és skálázhatóság

 

Az XD5300 bővítő sorozat a legjobb bővítő megoldás az XCubeSAN XS5200 felhasználók számára. Elérhető 4U LFF 24-tárolós (XD5324D), 3U 16-tárolós (XD5316D), 2U 12-tárolós (XD5312D), és a világ első 2U SFF 26-tárolós (XD5326D) kivitelében. Ezek támogatnak akár 10 bővítőházat. A rugalmasság érdekében, nincsenek korlátozások a bővítőházak különböző kivitelűegységeinek összekapcsolására. A felhasználók választhatnak különböző kivitelű bővítőházakat a szükségleteiknek, valamint költségvetésüknek megfelelően.

Moduláris I/O Portok az iSCSI SAN és Fibre Channel SAN-hoz
 

Minden XS5200 SAN vezérlő két kiszolgáló kártya slottal rendelkezik, mely konfigurálható iSCSI SAN-ként, Fibre Channel-ként, vagy a kettő keverékeként. Különböző típusú kiszolgáló kártyák érhetőek el, megfelelve az igényeknek, beleértve a 16Gb Fibre Channel, 10GbE iSCSI, és 1GbE iSCSI-t. Ön kiválaszthatja a szükséges kiszolgáló kártyát igényeinek megfelelően és ahogy vállalkozása növekszik, a későbbiekben hozzá tud adni extra kiszolgáló kártyákat, kiterjesztve a rendszer csatlakozásait.

Két vezérlős konfigurációban, a rendszer képes támogatni akár 20  10GbE iSCSI, vagy 8  16Gb FC portot. Mind a 10GbE iSCSI SFP+ interface-szel, mind pedig a 10GBASE-T interface használata lehetséges egyidejűleg és képesek konkurens adatszolgáltatásokat nyújtani. Ezen számos portot használva Ön költséghatékonyan csatlakoztathat több kiszolgáló szervert közvetlenül az XS5200 sorozathoz FC switch, vagy Ethernet switch használata nélkül.

Cache-to-Flash Memóriavédelem technológia

 

Energiavesztés esetén, az ideiglenes memóriában tárolt I/O cache adat elveszik.  Ennek oka lehet inkonzisztencia, főként az adatbázis alkalmazásokban. Az XS5200 sorozat opcionális Cache-to-Flash memóriavédelmi funkciót képes biztosítani, mely biztonságosan továbbítani fogja a memória cache adatot egy flash eszközre a tartós tároláshoz. Az opcionális Cache-to-Flash modul M.2 flash modult, valamint BBM (Battery Backup Module) és egy SCM (Super Capacitor Module) modult is tartalmaz.

Feladatkritikus alkalmazások engedélyezése
 

A feladat kritikus alkalmazások, mint az OLTP (On-Line Transaction Processing) alkalmazások, virtualizált adatközpontok és adatbankok, HPC (High Performance Computing), és e-mail, web, file kiszolgálás a nagyvállalatoknál legtöbbször közvetlen hozzáférést igényel a meghajtókhoz, valamint erős I/O terhelést. A QSOE 2.0 (QSAN Tároló optimalizáló motor) technológiával és a következő generációs tároló platformmal, az XS5200 sorozat extrém IOPS-t és megnövelt teljesítményű vállalati szintű tároló rendszert biztosít az I/O kritikus alkalmazások számára. Az erőteljes Intel® Xeon® többmagos processzor használatával csökkenthetjük az adatbázis licensz költésgeket akár 50%-kal. Az ingyenes QSnap/QClone/QReplica vállalati tároló funkciók használatával csökkenthetjük az adatbázis backup időt órákról percekre a copy-on-write technológia használatával. Az SQL Szerver környezet, vagy Oracle 12c adatbázis környezet futtatása az XS5200 szérián azt jelenti:  

Élő adatbázis kezelés

 

Az XS5200 sorozatot  feladatkritikus adatbázis alkalmazásokhoz tervezték. Magas rendelkezésre állásával, kettős aktív vezérlőivel, Cache-to-Flash memóriavédelmével, ideális választás adatbázis alkalmazásokhoz. A QCache, vagy bármely flash megoldás használatával, az adatbázis képes növelni a teljesítményt akár 400%-kal. Köszönhetően ennek a teljesítmény növekedésnek, egyesíthet több adatbázist az XS5200-ban és csökkentheti az adatbázis licensz költségeit akár 50%-kal. Az ingyenes QSnap/QClone/QReplica vállalati tároló funkciók használatával csökkenthető az adatbázis mentési idő órákról percekre a copy-on-write technológia használatával. Az SQL Szerver környezet vagy Orcale 12c adatbázis környezet futtatása az XS5200 sorozaton azt jelenti:

 • Felgyorsított adatbázis teljesítmény nagyszámú véletlen IOPS
 • Csökkentse, vagy előzze meg a tervezett/nem tervezett leállást redundáns komponensek használatával
 • Csökkentse a tárolási és adatkezelési költségeket és növelje a megtérülést
 • Gyorsítsa fel az alkalmazás tesztelés/telepítés folyamatot 

Szerver virtualizációs megoldás
 

Az XS5200 sorozat egy virtualizáció képes SAN tároló rendszer. Önnek szüksége van egy kettős-aktív SAN tároló megoldásra, hogy létrehozzon egy üzembiztos szerver virtualizációt. Mivel az összes VM képfile az XS5200 SAN-on tárolódik, ezért védve van a kettős-aktív vezérlő által. Nem számít, ha a virtuális gép, fizikai szerver, vagy a tároló rendszer hibás, a szerver virtualizációs megoldás hiba nélkül működik és non-stop szolgáltatást képes biztosítani bármikor. Az XS5200 Kettős-aktív SAN tároló a legjobb megoldás a szerver virtulizáláshoz.

Video szerkesztés

 

Az XS5200 sorozat ideális tároló megoldás az elő- és utómunka környezetekhez. A kiváló teljesítménye teszi az XS5200 sorozatot ideális választássá, valamint kiválóan működik a legnépszerűbb videoszerkesztő alkalmazásokkal, mint az Adobe Creative Suite, AVID Media Composer, Apple Final Cut Pro, stb…

Zöld technológia

 

A QSAN-nál büszkék vagyunk az elkötelezettségünkre, hogy építsünk magas hatékonyságú és alacsony szennyezésű eszközöket. Hogy megvédjük a földet és környezetünket, az XS5200 termékskála különböző zöld technológiákat használ az energia megtakarításhoz és a szennyezés minimalizálásához.

Specifikáció

 

Hardware

RAID vezérlő

Kettős-aktív vezérlő (Modell : XS5224D / XS5216D / XS5212D / XS5226D)

Egyszerű-frissíthető vezérlő (Modell : XS5212S / XS5226S)

Processzor

Intel® Xeon® 4-magos processzor (8-magos processzorok szintén elérhetőek)

Memória
(vezérlőnként)

DDR4 ECC 8GB, akár 128GB (négy darab DIMM slot, két vagy több memória használata fokozza a teljesítméníyt)

Kiszolgáló csatlakozás
(vezérlőnként)

Kiszolgáló kártyafoglalat 1 (opcionális)

 • 4 x 16Gb FC (SFP+) port
 •  2 x 16Gb FC (SFP+) port
 •  4 x 10GbE iSCSI (SFP+) port
 •  2 x 10GbE iSCSI (RJ45) port
 • 4 x 1GbE iSCSI (RJ45) port

Kiszolgáló kártya foglalat 2 (opcionális)

 • 4 x 16Gb FC (SFP+) port (Slot 2 20Gb sávszélességet nyújt)
 • 2 x 16Gb FC (SFP+) port (Slot 2 20Gb sávszélességet nyújt)
 • 4 x 10GbE iSCSI (SFP+) port (Slot 2  20Gbsávszélességet nyújt
 • 2 x 10GbE iSCSI (RJ45) port
 • 4 x 1GbE iSCSI (RJ45) port

Onboard

 • 2 x 10GBASE-T iSCSI port
 • 1 x 1GbE management port

Bővítő csatlakozás (vezérlőnként)

Beépített 2 x 12Gb/s SAS wide port (SFF-8644)

Meghajtó típus

XS5224 / XS5216 / XS5212

 • 3.5″ 2.5″ SAS, NL-SAS, SED HDD
 • 2.5” SAS, SATA SSD (6Gb MUX szükséges a 2.5″ SATA meghajtókhoz kettős vezérlős rendszerben)

XS5226

 • 2.5″ SAS, NL-SAS, SED HDD
 • 2.5” SAS, SATA SSD (6Gb MUX szükséges a 2.5″ SATA meghajtókhoz kettős vezérlős rendszerben)

Bővítési lehetőségek

Akár 10 bővítő egység az XD5300 sorozatú 12Gb SAS bővítő ház használatával

 

 • XD5324 (4U 24-tároló, LFF)
 • XD5316 (3U 16-tároló, LFF)
 • XD5312 (2U 12-tárolló, LFF)
 • XD5326 (2U 26-tároló, SFF)

Maximális támogatott meghajtó

 • XS5224 (4U 24-tároló, LFF): 624
 • XS5216 (3U 16-tároló, LFF): 626
 • XS5212 (2U 12-tároló, LFF): 612
 • XS5226 (2U 26-tároló, SFF): 626

Méretek
(H x W x D)

19” Rackmount

 • XS5224 (4U 24-tároló, LFF) : 170.3 x 438 x 515 mm
 • XS5216 (3U 16-tároló, LFF) : 130.4 x 438 x 515 mm
 • XS5212 (2U 12-tároló, LFF) : 88 x 438 x 515 mm
 • XS5226 (2U 26-tároló, SFF) : 88 x 438 x 491 mm

Memóriavédelem

Cache-to-Flash modul (opcionális)

 • Battery backup module + Flash module (a teljes memóriakapcitás védelméhez)
 • Super capacitor module + Flash module (akár 16GB memóriavédelemért vezérlőnként)

LCM (LCD Modul)

USB LCM (opcionális)

Tápellátás

80 PLUS Platinum, két redundáns 770W (1+1)
AC Bemenet
100~127V    10A, 50-60Hz
200~240V    5A, 50-60Hz
DC Kimenet
+12V        63.4A
+5VSB      2.0A

Ventillátor modul

2 x hot plug/redundáns ventillátor modulok
Software

Tároló kezelés

 • RAID szint 0 ,1 ,0+1 ,3 ,5 ,6 ,10 ,30 ,50, 60, és N-irányú tükrözés
 • RAID EE szint 5EE, 6EE, 50EE, és 60EE
 • Rugalmas tároló pool
 • Thin Provisioning (QThin) helyfelszabadítással
 • SSD Cache (QCache)
 • Auto Tiering (QTiering)
 • Globális, helyi, és dedikált hot spare
 • Keresztülíró és visszaíró cache szabály
 • Online lemez roaming
 • Kiterjesztett RAID lemezmeghajtók a házon keresztül
 • Háttér I/O prioritás beállítások
 • Azonnali RAID kötet rendelkezésre állás
 • Gyors RAID újraépítés
 • Online tárolópool kiterjesztés
 • Online RAID szint migráció
 • Online kötet kiterjesztés
 • Online kötet migráció
 • Automatikus kötet újraépítés
 • Azonnali kötet helyreállítás
 • SED & ISE meghajtó támogatás
 • Video szerkesztő mód a megnövelt teljesítményhez
 • Lemezmeghajtó élettartam ellenőrzés és S.M.A.R.T.
 • Tároló pool paritás ellenőrzés és médiavizsgálat a lemeztisztításhoz
 • SSD élettartam indikátor
 • Lemezmeghajtó firmware frissítés

iSCSI Kiszolgáló csatlakozás

 • QSOE 2.0 optimalizáló motor
 • CHAP & kölcsönös CHAP hitelesítés
 • SCSI-3 PR támogatás
 • iSNS támogatás
 • VLAN (Virtuális LAN) támogatás
 • Jumbo frame (9,000 byte) támogatás
 • Akár 256 iSCSI cél
 • Akár 512 kiszolgáló vezérlőnként
 • Akár 1,024 folyamat vezérlőnként

Fibre Channel Kiszolgáló csatlakozás

 • QSOE 2.0 optimalizáló motor
 • FCP-2 & FCP-3 támogatás
 • Kapcsolat sebesség és topológia automatikus érzékelése
 • Topológia támogatás point-to-point és hurok
 • Akár 256 kiszolgáló vezérlőnként

Magas rendelkezésreállás

 • Kettős aktív (Aktív/Aktív) SAN vezérlők
 • Cache tükrözés NTB buszon keresztül
 • ALUA támogatás
 • Management port feladatátvétel
 • Hibatűrő és redundáns moduláris ckomponensek a SAN vezérlőhöz, PSU-hoz, FAN modulhoz, és a két portos lemezmeghajtó felülethez
 • Kétportos HDD csatlakozó
 • Többútvonalas I/O és terhelés kiegyenlítés támogatás (MPIO, MC/S, Trunking, és LACP)
 • Firmware frissítés rendszerleállás nélkül

Biztonság

 • Biztosított Web (HTTPS), SSH (Secure Shell)
 • iSCSI Force Field a mutáns hálózati támadásdokkal szembeni védelemhez
 • iSCSI CHAP és kölcsönös CHAP hitelesítés
 • SED & ISE meghajtó támogatás

Tárolóhatékonyság

 • Thin Provisioning (QThin) helyfelszabadítással
 • Auto Tiering (QTiering) 3 tárolószinttel

Hálózat

 • DHCP, Statikus IP, NTP, Trunking, LACP, VLAN, Jumbo frame (Akár 9,000 byte)

Haladó adatvédelem

Snapshot (QSnap), blokk-szint, különböző adatmentés

 • Írható snapshot támogatás
 • Manuális és ütemezett feladatok
 • Akár 64 snapshot kötetenként
 • Akár 64 kötet a snapshotokhoz
 • Akár 4,096 snapshot rendszerenként

Távoli replikáció (QReplica)

 • Asszinkron, blokk-szint, különböző adatmentés a snapshot technológia alapján
 • Forgalomszabályozás a dinamikus sávszélesség vezérlőknek
 • Manuális és ütemezett feladatok
 • Automatikus visszagörgetés az előző verzióra, ha az aktuális replikáció hibás
 • Akár 32 ütemezett feladat

Kötet klón a helyi replikációhoz

Konfigurálható N-irányú tükrözés

Integráció a Windows VSS-sel (Kötet árnyékmásolat szolgáltatás)

Azonnali kötet helyreállítás 

Cache-to-Flash memóriavédelem

 • M.2 flash modul
 • Power module: BBM (Battery Backup Module) vagy SCM (Super Capacitor Module)

USB UPS és hálózati UPS támogatás SNMP kezelővel

Virtualizáció hitelesítés

 • Szerver virtualizálás és csoportosítás
 • A legújabb VMware vSphere hitelesítés
 • VMware VAAI az iSCSI & FC-hez
 • Windows Server 2016, 2012 R2 Hyper-V hitelesítés
 • Microsoft ODX
 • A legújabb Citrix XenServer hitelesítés

Egyszerű kezelés

 • USB LCM, soros konzol támogatás, online firmware frissítés
 • Intuitív Web kezelőfelület, biztosított web (HTTPS), SSH (Secured Shell), LED indikátorok
 • S.E.S. támogatás, S.M.A.R.T. támogatás, Wake-on-LAN, és Wake-on-SAS

Zöld & Energiahatékonyság

 • 80 PLUS Platinum tápellátás
 • Wake-on-LAN a rendszer elindításához és felélesztéséhez csak ha szükséges
 • Automatikus lemezlassítás

Kiszolgáló Operációs rendszer támogatás

 • Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
 • SLES (SUSE Linux Enterprise Server) 10, 11, 12
 • RHEL (Red Hat Enterprise Linux) 5, 6, 7
 • CentOS (Community ENTerprise Operációs rendszer) 6, 7
 • Solaris 10, 11
 • Free BSD 9, 10
 • Mac OS X 10.11 vagy újabb
Jótállás és szabályozás

Jótállás

Rendszer : 3 év
Battery backup modul : 1 év
Super capacitor modul : 1 év

Szabályozás

CE, FCC, BSMI, VCCI, KCC
Működési környezet

Hőmérséklet

Működési hőmérséklet : 0 – 40°C
Szállítási hőmérséklet : -10 – 50°C

Relatív páratartalom

Működési relatív páratartalom : 20% – 80%
Relatív páratartalom : 10% – 90%

Modellek

 

Kiszerelések Modell Kiszolgáló csatlakozás (vezérlőnként)

4U 24-tároló, LFF

XS5224D

Kiszolgáló kártya slot 1 (opcionális)

 • 4 x 16Gb FC (SFP+) ports
 •  

 • 2 x 16Gb FC (SFP+) ports
 •  

 • 4 x 10GbE iSCSI (SFP+) ports
 •  

 • 2 x 10GbE iSCSI (RJ45) ports
 •  

 • 4 x 1GbE iSCSI (RJ45) ports

Kiszolgáló kártya Slot 2 (opcionális)

 • 4 x 16Gb FC (SFP+) port (Slot 2 20Gb sávszélességet nyújt)
 •  

 • 2 x 16Gb FC (SFP+) port (Slot 2 20Gb sávszélességet nyújt)
 •  

 • 4 x 10GbE iSCSI (SFP+) port (Slot 2 20Gb sávszélességet nyújt)
 •  

 • 2 x 10GbE iSCSI (RJ45) port
 •  

 • 4 x 1GbE iSCSI (RJ45) port

3U 16-tároló, LFF

XS5216D

2U 12-tároló, LFF

XS5212D

XS5212S

2U 26-tároló, SFF

XS5226D

XS5226S

Letöltés

 

 

Item Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Русский) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Lite) (English) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Lite) (Deutsch) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Lite) (繁體中文) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Lite) (简体中文) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (English) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (Deutsch) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN XS5200 Adatlap (繁體中文) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN Hardware Tulajdonosi kézikönyv (English) 2018-11 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (Deutsch) 2017-06 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (English) 2017-06 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (Français) 2017-06 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (Italiano) 2017-06 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (Polski) 2018-02 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (Русский) 2018-02 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (繁體中文) 2018-02 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (简体中文) 2018-02 Letöltés
QSAN XCubeSAN Gyors telepítési útmutató (한국의) 2017-06 Letöltés
QSAN XCubeSAN Konfigurációs útmutató (English) 2018-03 Letöltés