Hatékony hibrid NAS kis- és középvállalkozások számrára

 

Az XCubeNAS XN5000T sorozat egy egyszerű és stílusos NAS rendszer, melyet munkacsoportok, valamint kis- és középvállalkozások számára terveztek. Az XCubeNAS-t specifikus hardware-rel látták el N+1 (3.5’’ LFF xN + 2.5’’ SFF x1), a további alaplapi SATA SSD slottal kiemelkedő teljesítményt és kapacitás bővítést érhetünk el, mely rendkívűl hasznos lehet munkacsoportok, illetve SMB felhasználók számára.

További PCIe slotokkal látták el az eszközt a Thunderbolt™ 3 teljesítményének fokozásához, a Thunderbolt™ 3 nem csak elképesztő 40Gbps adattovábbítási arányra képes, de használatával akár 100%-os sávszélesség növekedés is elérhető a második generációshoz képest. Ez az eszköz ideális megoldás lehet teljesítmény igényes alkalmazásokhoz, mint például a videó szerkesztés és előállítás, zene szerkesztés, digitális fotó szerkesztés stb.

Exkluzív hardware kialakítás

 

Az XCubeNAS-t kifejezetten munkacsoportok és SMB-k számára tervezték a legújabb hardware specifikációkkal. A mechanikus kialakítás még egyszerűbbé teszi a telepítést és a karbantartást, mint gondolná. 

 

 • A legújabb processzor: Az Intel legújabb hetedik generációs processzorával elegendő erőforrást képes biztosítani, hogy megfeleljen a különböző alkalmazási igények követelményeinek.
 • 4 x 1 GbE hálózati interface: Beépített 4 db 1GbE Ethernet port, melyek megfelelnek az iSCSI/NFS/CIFS hálózati adattovábbító követelményeknek.

Innovatív (4+1) Hibrid tároló kapacitás

 

Az innovatív mechanikus kialakítás az XCubeNAS-t sokoldalú hibrid tároló eszközzé teszi. Anélkül, hogy befolyásolnánk a nagy méretű HDD slotokat, az XCubeNAS nagy hangsúlyt fektet a kis méretű meghajtóknak szánt slotokra a SATA SSD-k számára a rendszer bal oldalán, ez pedig biztosítja, hogy a kapacitás, valamint teljesítmény igények ki legyenek elégítve. 

N: A nagy méretű HDD meghajtó helyek nem csak a 3.5-es HDD-ket támogatják, de tartalmazzák a 2.5-nek szánt rögzítő lyukakat is.  Akár 10TB-nyi meghajtóval ellátva, az XCubeNAS kielégíti a kapacitás igényeket, és akár felül is múlja, ha hozzáadunk egy XCubeDAS rendszert.

1: A kis méretű meghajtóknak szánt 2.5-es lehetővé teszik a további előnyöket anélkül, hogy anélkül, hogy feláldoznánk a tároló kapacitást.

Könnyed telepítés és karbantartás

 

A csavar nélküli kialakítással a 2.5″ SSD és 3.5″ HDD tárolókhoz, bárki képes telepíteni HDD-t és fokozni a teljesítményt, bármilyen IT háttér nélkül.

Exkluzív szervizfedél a memóriabővítéshez

Az XN5000T sorozat beépített 8GB DDR4 SO-DIMM RAM-ot tartalmaz, mely könnyedén bővíthető akár 32GB-ig szerszám használata nélkül.

A következő generációs Thunderbolt™ 3

 

A következő generációs Thunderbolt™ 3 technológiával csatlakoztathat Thunderbolt™ eszközöket az XN5000T sorozathoz közvetlenül 40Gb/s adattovábbítási aránnyal. Az XN5000T Thunderbolt™ 3-mal képes nagy felbontású videókat továbbítani könnyedén és csökkenteni a munkaterhelést. Másolni egy 4.7GB DVD videot átlagosan kevesebb, mint egy percet vesz igénybe.

Nagy sebességű 10G/40G Adapter kártya

 

Egy 10GbE/40GbE (10 Gigabit/ 40 Gigabit Ethernet) hálózat nélkülözhetetlen a vállalkozások számára, mivel nagy sávszélességet igényelnek a virtualizáláshoz és a gyors mentéshez Az XN5000T egy megbízható és megfizethető tárolómegoldás a 10GbE/40GbE-s környezethez.

Vezető vállalati-szintű NAS Operációs rendszer

A QSM 3.0 (QSAN Storage Management3.0) egy NAS operációs rendszer a QSAN XCubeNAS sorozathoz. A QSM magja a Linux kernel és a finomhagolt 128-bites ZFS filerendszer. A QSM erőteljes tároló tulajdonsága biztosítja az állandó, megbízható tároló kezelést, védelmet az adatkorrupció ellen, a kapacitás bővítést, különböző adatintegritási mechanizmusokat, pool és lemeztitkosítás védelmet, korlátlan számú snapshotot, és korlátlan számú klónt.

Felhasználó felület
 

A felhasználók számára nagyon fontos, hogy egyszerű legyen kezelni az XCubeNAS-t. Egy egyszerű, letisztult, és intuitív felület grafikus ikonokkal és tablet/telefon szerű felülettel, az XCubeNAS-sal egyszerűbb és kellemesebb a használata bárki számára, bármilyen szakértelem nélkül.

Továbbá, a QSM exkluzív Dock koncepciója az alján található ikonok sávja. A leggyakrabban használt alkalmazást a dokkon rögzítheti, így könnyedén hozzáférhet a QSM-hez.

Fiók beállítások és kezelés
 

A felhasználók létre tudnak hozni több felhasználói fiókot és megosztott mappát, és elláthatják a megosztott mappákat jogosultság beállításokkal. Vannak különböző lehetőségek, melyet az IT adminisztrátorok használhatnak, hogy beállítsák a hozzáférést az XCubeNAS-on.

 • Prioritási beállítások: Ön képes beállítani a felhasználói jogosultságokat a specifikus megosztott mappákra és almappáira, vagy korlátozhat felhasználót, hogy hozzáférjen a specifikus szolgáltatásokhoz.
 • Felhasználó és mappa kvóta: Eldöntheti a tárolóhely méretét az egyedi felhasználói mappákon és korlátozhatja a tárolókapacitást minden köteten.

Hatékony kezelés és karbantartás

 

Az erőteljes QSM 3.0 filerendszerrel és az intuitív felülettel az IT adminisztrátorok képesek hatékonyan kezelni a fiókokat, tárolót, hálózati sávszélességet, megfigyelni az aktivitásokat az XCubeNAS-on, és reagálni a pillanatnyi figyelmeztetésre, ha valami hiba történik.

Haladó-szintű tároló technológia

 

Az XN5000T sorozat tároló pool technológiája hatékonyan gondoskodik róla, hogy a különböző tároló igényeket kielégítse az adat integritás, skálázhatóság, magas teljesítmény és rendelkezésre állás tekintetében. Az átfogó RAID szintek támogatottak, hogy biztosítva legyen az adatintegritás bármely alkalmazás környezetben. A Pool kapacitás bővíthető, reagálva a kapacitás bővítési igényekre. Az XN5000T kialakítása lehetővé teszi, hogy létrehozzon személyre szabott tároló poolokat, valamint, hogy az adatokat automatikusan kategorizálja a használat függvényében. A “Forró” adat elsőként kerül tárolásra, míg az úgymond “hideg” adat a lassabb lemezeken tárolódik. Ezeket mind automatikusan elvégzi az XN5000T sorozat.

Virtualizálás képes

 

Az XCubeNAS a VMware®-rel Citrix®-rel és Microsoft® Hyper-V-vel hitelesített. Nem számít mely virtualizáló környezetben használja, az XCubeNAS egy praktikus és hatékony tároló rendszer. Az XCubeNAS használható elsődleges, valamint backup-ként is az elsődleges tárolóhoz.

Minden egyben üzleti megoldás

 

Az XCubeNAS lehetővé teszi az Ön számára, hogy engedélyezzen számos alkalmazást és szolgáltatást a NAS-on, amikor csak szeretné. Minden, a file megosztástól az adattárolásig, beleértve a weboldal kiszolgálását is, az XCubeNAS mindent képes elvégezni.

Felhasználó által meghatározott pool

 

Gondoljunk csak a szokásos használati szituációkra, az XN5000T sorozat 3 optimalizált megoldást nyújt a pool-okhoz, hogy magas teljesítményt és rendelkezésre állást érjen el a dedikált tároló alkalmazásokhoz:

 • Általános: Alapértelmezett típus az általános file szolgáltatáshoz vagy backup használathoz.
 • Media: Optimalizálja az IOPS-t a kis csomagokhoz, valamint a teljesítményt a nagyobb, véletlen csomagokhoz.
 • Adatbázis: Az adat szinkronizálódik a memória cache és a lemezek között valós időben az adat integritás biztosítása érdekében.

Okos Auto-tiering 

 

Az auto-tiering használata segít növelni a vállalati alkalmazások teljesítményét anélkül, hogy megterhelnénk a költségvetést. Az XCubeNAS egyik jellemzője az auto-tiering technológia, mellyel a rendszer folyamatosan analizálja az adatok hozzáférési frekvenciáját a jobb adattovábbításhoz. A leggyakrabban használt adat átkerül a nagyobb sebességű sorba, a másik oldalról pedig, a ritkábban használt adat átkerül a kapacitás sorba. A vállalati alkalmazások igényelt munkaterhelése drasztikusan csökkenthető, valamint a teljesítmény növelhető anélkül, hogy vagyonokat fektetnénk drága flash eszközökbe – Ezeket mind elvégzi az XCubeNAS intelligens auto-tiering technológiája.

Elmélyülés az SSD gyorsítótárban

 

Az SSD gyorsítótár egy nagy másodlagos gyorsítótár, amely növeli az adatátviteli sebességet azáltal, hogy az SSD meghajtókat az elsődleges DRAM memória-gyorsítótár és a merevlemezek közé helyezi.

Vékony kialakítás

 

„Vegyen mindent, amire szüksége van.” Ez a filozófiája a vékony kialakításnak. A vékony kialakítás a különböző szolgáltatásoknak és alkalmazásoknak lehetővé teszi, hogy ugyanazt a tároló helyet használják anélkül, hogy korlátoznánk mekkora kvóta használható egyenként. A vékony kialakítással a tároló erőforrások dinamikusan eloszthatóak a vállalati alkalmazások igényei szerint nagyobb rugalmassággal.

Adat deduplikáció

 

Az adat deduplikáció az XN5000T széria tulajdonsága, mely egy úgynevezett blokk-szint funkció, ami ellenőrzi az adatblokkok hasonlóságát ahogy a rendszer felviszi és ahogy duplikált blokkot talál, nem írja fel a lemezre, így pedig helyet spórol meg.

Adat tömörítés

 

Az adattömörítéssel, az adatok tömöríthetőek kevesebb byte-ba a továbbításnál, hogy biztosítva legyen a gyorsabb továbbítási sebesség és s tárolóhely megtakarítás.

Központosított adattárolás és File megosztás

 

Az XN5000T sorozat villámgyors és biztonságos utat nyújt, hogy file-okat osszunk meg, bárkivel, bárhol. Rendszerezze és mozgassa a file-okat a számítógép és az XN5000T között, közben pedig meghatározhatja a jogosultság hozzáféréseket. Egy integrált rendszer lehetővé teszi, hogy file-okat osszunk meg, különböző rendszer környezeteken keresztül, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android, iOS-t.

Kvóta kezelés a fiókokon és megosztott mappákon

 

Vegye át az irányítást a tárolóhelyek felett és adjon korlátozásokat az adatokhoz, melyeket a felhasználó tárolni tud. A felhasználókat korlátozni lehet, hogy mekkora mennyiségű adatot tudjon egy mappa tárolni, illetve a kvóta alkalmazható is az egész rendszerre, így lehetővé téve az adminnak a teljes felügyeletet, mi tárolható az XN5000T sorozaton.

Windows Aktív címtár és LDAP Könyvtár szolgáltatások

 

A Windows AD és LDAP támogatással, az XN5000T lehetővé teszi a fiókok integrációját. Akár 200,000 domain fiók csatlakozhat az XN5000T sorozathoz és a Home mappájuk automatikusan létrejön, segítve a rendszergazdákat csökkenteni a duplikált beállításokat, valamint minimalizálni a munkaterhelésüket.

Windows ACLs és haladó ACLs

 

Az Access Control List (ACL) egy jogosultsági lista, mely meghatározza, hogy egyes fiókok, milyen változtatásokat hajthatnak végre a mappákon és a file-okon. A haladó ACL-lel beállíthat jogosultságokat az almappákra, míg a Windows ACL lehetővé teszi az Ön számára, hogy alkalmazza a Windows file jogosultsági mechanizmusokat a file-okon és mappákon. Mindkét fajta ACL-lel, az IT adminisztrátorok rugalmasan szabályozhatják a file hozzáférést, nem számít, hogy mely operációs rendszert használják, megvédve adataikat az illetéktelen hozzáféréstől és lopástól.

Erőteljes Web File Explorer – File Manager

 

Csatlakoztasson/osszon meg file-okat a weben keresztül bárhonnan a világban. Az XN3000T sorozat rendelkezik web alapú File kezelővel, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hozzáférjenek adataikhoz és könnyedén megosszák bárkivel. Ez szintén képes file megosztást nyújtani Windows®, Mac®, Linux®, iOS, és Android felületeken keresztül támogatva különböző file hozzáférési protokollokat, beleértve az FTP, SAMBA/CIFS, AFP, NFS, és WebDAV-t.

 

 • Intuitív felhasználói felület.
 • Online fénykép és office file előnézet.
 • File megosztás különböző módokon.
 • Multimédia kezelés.
 • Csoport mappa megosztás „a felhasználó Home mappával”.
 • Támogatja más gyártó felhő szolgáltatását (Google Drive, Dropbox és OneDrive).
 • A file-ok automatikus indexelése a File kezelőn.

Hagyományos és hatékony adat backup

 

Az XN5000T sorozat hatékonyan célozza meg a kihívásokat átfogó és hatékony backup megoldást nyújtva, mely segít Önnek megtervezni egy teljes, hatékony backup megoldást az adatvesztési kockázatok minimalizálásához. Különböző tároló eszközök, távoli szerverek, nyilvános felhők, még másik XCubeNAS-is egyszerűen integrálható az XN5000T-be.

 • Kliens oldali backup
 • Távoli backup
 • Felhő backup
 • Helyi backup

Kliens backup az XN5000T-re XReplicator

 

Az adatvesztés leggyakoribb oka általában a HDD hiba, operációs rendszer ütközés, de leggyakrabban a véletlen törlés. Az átfogó adatmentés lehet a megoldás az adat vesztés bánatára. Mentse az összes adatot a számítógépéről az XN5000T-re a QSAN ingyenes szolgáltatásával, a Xreplicator-ral. A XReplicator egy ingyenes szolgáltatás, mellyel könnyedén helyreállíthat mindent egy lemez, partíció, vagy mappa képfile-ból. A XReplicator képes az egész PC tartalmát az XN5000T-re menteni. Van egy egyszerű és gyors módja, hogy helyreállítsa az egész rendszert, lemezt, vagy file-t, ha az Xreplicator szolgáltatást és az XN5000T sorozatot használja. 

 

 • Támogatja a Windows XP vagy újabb Windows PC-ket.
 • Szakértő backup megoldás.
  • A backup kép csak az XCubeNAS-on tárolódik.
  • Nyitott file backup támogatás.
  • Ütemezett backup támogatás (Havi, heti, napi, automatikus).
  • Backup konfiguráció a gyors feltöltési sebességhez
  • Személyes kulcs titkosítás.
  • Verzió kezelés és tisztítás.
  • Backup szűrő.

Valós-idejű távoli replikáció

 

Az adatmásolatok szétoszthatók a megbízható tárolóhelyeken valós idejű távoli backup-on keresztül. Azáltal, hogy időszakosan ment adatokat különböző helyekre, az adatai visszaállíthatók egy sajnálatos eseményesetén. Az adat rendelkezésre állás biztosítva van, így további opciókat nyújtva a vállalkozás számára számos eshetőséghez és helyreállítási tervhez.

Snapshot és másolat

 

A Snapshot-ok rögzítik a megosztott mappák és iSCSI LUN-ok státuszát. Ha időszakosan snapshot-okat készítünk, az adminisztrátorok könnyebben kezelni tudják az adatverziókat és végrehajthatják a mappákon és a LUN-okon. Ezzel könnyedén helyreállíthatók a kívánt állapotok. A Replica képes továbbítani a verzió információt a cél XCubeNAS-ra, lehetővé téve az adminisztrátoroknak, hogy kihasználják a taroló helyet.

XMirror

 

Az XMirror rendszeresen szinkronizálja a kötetet vagy a mappa tartalmát több XCubeNAS eszköz között és minden változtatás a dokumentumokon replikálva lesz egy másik XCubeNAS-ra. Az Xmirror használatával, az adatok rendelkezésre állása a különböző XCubeNAS rendszereken biztosított. 

 • Támogatja a kötet és mappa tükrözést.
 • 1-irányú: A helyi NAS adatain történő módosítások szinkronizálódni fognak a távolira, de a távoli NAS semmilyen adatmódosítása nem fog visszatükröződni.
 • 2-irányú: A NAS minden adatmódosítása szinkronizálódni fog a többire
 • Verzió kezelés (64 verzió).

Felhő backup

 

 • Amazon S3 Backup: Amazon® S3 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mentsék a teljes rendszert egy távoli oldalra egy másik NAS, vagy egyéb eszköz helyett.
 • Hibrid felhő megoldás: A Google Drive, OneDrive, és Dropbox használatával létre tud hozni egy hibrid felhőt, mely lehetővé teszi Önnek, hogy mentsen és hozzáférjen file-okhoz mobil eszközön, PC-n, vagy vékonykliensen bármikor és bárhol.

Biztonság & adatvédelem

 

A rosszindulatú software-ek és fenyegetések növekvő száma miatt az adatbiztonsági rendszerek és eljárások rendkívül szükségesek. A mi QSM-ünk az XN5000T sorozathoz a biztonság az első ideológiával épült. Ez teljes adatvédelmet biztosít az XN5000T sorozaton belül. Az eszközök benne azért vannak, hogy megvédjék a rendszert a hackeléstől, lopástól és véletlen törléstől.

Továbbá, a beépített antivírus használatával, Ön hozzá tud adni feladatokat, és megvizsgálhatja a teljes NAS-t.

Write Once Read Many (WORM)

 

A WORM technológiát úgy tervezték, hogy megelőzze a szándékos, valamint a véletlen módosításokat az adatokban egy bizonyos periódusban. A file-ok és mappák a WORM védelme alatt csak olvashatóak a felhasználó által meghatározott periódusban. Addig nem lehet módosítani semmilyen file-t, vagy mappát, amíg a periódus le nem jár. A WORM megvédi adatait a titkosítás alapú zsarolóvírustól, mely titokban telepítődik az áldozat rendszerén és titkosítja a file-jait, valamint nem hozzáférhetővé teszi azokat. A WORM megvédi bizalmas adatait az illetéktelen módosításoktól, biztosítva adatai védelmét.

Öntitkosító meghajtó (SED)

 

Az XN3000T sorozat a meghajtó titkosító technológiával biztonságosabb, mint gondolná, melyet SED-nek (Öntitkosító meghajtó) hívunk. A technológiával, ha a fizikai meghajtót ellopják, vagy elveszik, a rajta lévő adat továbbra is védett marad, azáltal, hogy egy hitelesítési kulcsot generál (AK), így megelőzve az illetéktelen hozzáférést. Mindemellett, a SED nyújtja a biztosított poolok migrációját különböző XCubeNAS-ok között és egyszerű kezelni a kulcsot az AK exportálásával a nagyobb hatékonyságért.

Pool titkosítás AES-256-tal

 

Az XN5000T pool titkosító mechanizmusa biztosítja a tároló környezetet minden felhasználónak, aki szeretné módosítani az adatokat, hogy rendelkezzen először hozzáférési hitelesítéssel. Az XN5000T támogatja akár AES 256-bit-es titkosítást a belső meghajtókhoz és a külső USB/eSATA meghajtókhoz, és adaptál egy hadsereg szintű FIPS 140-2 hitelesített titkosítást, ami indokolt a legmagasabb szintű biztonsághoz.

Antivírus

 

A beépített antivírus funkció időszakosan megvizsgálja a file-okat, automatikusan karanténba helyezi a kétes file-okat, hogy védje a rendszert a potenciális fenyegetésektől.

 

 

 

Specifikáció

 

 

 

Hardware

XN5004T

XN5008T

CPU

Intel® Celeron® 2.9GHz Dual-Core Processzor

RAM

8GB DDR4 SO-DIMM, akár 32GB

Megjegyzés: Az előtelepített memóriamodulokat újra be kell helyezni a memóriabővítésnél.

USB

USB 3.0 x5

Flash

8GB USB DOM

HDMI

1

Meghajtó helyek

4 LFF zárral

1 SFF

8 LFF zárral

1 SFF

Belső merevlemezek száma

5 : 4 (LFF disk) + 1 (SFF disk) 9 : 8 (LFF disk) + 1 (SFF disk)

Max. nyers kapacitás

58 TB: 14TB x4 + 2TB x1

Megjegyzés: LFF=14TB, SSF=2TB

114 TB:14TB x8 + 2TB x1

Megjegyzés: LFF=14TB, SSF=2TB

Merevlemez Interface

SATA 6Gb/s (visszafele kompatibilis a SATA 3Gb/s-al)

Bővítő Slot

PCIe Gen3x8 a 10 GbE / ThunderboltTM 3.0 adapter kártyákhoz.

Ethernet Portok

1 GbE LAN (RJ45) x4

Méretek
(H x W x D)

177 x 190 x 235 mm 177 x 310 x 235 mm

Tanúsítványok

FCC Class B • CE Class B • BSMI Class B • VCCI Class B • RCM Class B • KCC Class B
Software

Egyesített tároló

 • NAS alkalmazás szerver (Gigabit/10GbE NIC)
 • iSCSI tároló (Gigabit/10GbE NIC)
 • Közvetlenül csatolt tároló ThunderboltTM 3 (40GbE/s)-al

File Szerver

 • File megosztás Windows/Mac/Linux/UNIX-on keresztül és központosított kezelés

FTP Szerver

 • Adathozzáférés támogatás távoli helyről FTP-n keresztül
 • FTP SSL/ TLS (explicit) móddal
 • FXP támogatás
 • FTP sávszélessség vezérlés és kapcsolat vezérlés
 • Passzív FTP port tartomány vezérlés

Backup Szerver

 • Más gyártó backup software-ének támogatása: Acronis True Image, CA Brightstor ARCserve Backup, EMC Retrospect, Symantec Backup Exec, LaCie Silverkeeper
 • Snapshot replika
 • Időgép backup szerver
 • Külső tároló eszköz backup
 • Blokk-szint valós idejű távoli replikáció támogatás azonnal, ütemezett backup kezelés
 • XMirror (Többoldalas data szinkronizáció)
 • Felhő backup: Amazon S3
 • Felhő szinkronizáció: Google Drive, Windows OneDrive, Dropbox

Web Szerver

 • Beépített phpMyAdmin

SQL Szerver

 • MariaDB adatbázis szerver

VPN Szerver

 • OpenVPN, PPTP és IPsec+L2TP támogatás

Virtualizáló Szerver

 • Virtuális gép import/export
 • Virtuális gép backup
 • Virtuális gép Snapshot
 • Felhasználó-alapú jogosultság beállítások
 • Virtuális switch támogatás
 • Támogatja a hozzáférést IE, Safari, Firefox, Chrome-ról
 • Többféle OS : Windows, Linux, UNIX és Android

Operációs rendszer

 • Linux-beágyazott rendszer

NAS felderítés

 • XFinder
 • Web Finder

Csatlakozás

 • IPv4, IPv6 és DDNS domain név regisztráció (QSAN Felhő)
 • Automatikus porttovábbítás

Hálózat

 • VLAN
 • Többféle-IP beállítás
 • Gigabit Jumbo Frame

Filerendszer

 • ZFS file rendszer
 • EXT2 (Virtuális kötet)
 • EXT3 (Virtuális kötet)
 • EXT4 (Virtuális kötet)
 • FAT (Virtuális kötet)
 • NTFS (Virtuális kötet)
 • HFS+ (Virtuális kötet)

Támogatott operációs rendszerek

 • Windows
 • Mac OS X
 • Linux (2.6 vagy újabb) és UNIX

Lemezkezelés

 • Egyszerű lemez, RAID 0 (Disk Striping), RAID 1 (Disk Mirroring), RAID 5, RAID 6, RAID 10
 • Többféle kötet és tároló pool
 • Felhasználó által meghatározott tároló (Általános, Media, Adatbázis)
 • Online pool/kötet Kapacitás bővítés
 • Pool/kötet kihasználtsági küszöb figyelmeztetés
 • Öntitkosító meghajtó (SED) pool szint védelem
 • Pool író cache
 • Scrub pool
 • Klónozott kötet konvertálás
 • Virtuális kötet
 • Szabadra állítás és lemezcsere
 • HDD S.M.A.R.T.
 • Beépített iSCSI cég és initiator szolgáltatás
 • Külső lemezkezelés
 • Globális és dedikált hot spare disk
 • Zero idő RAID létrehozás és gyors újraépítés
 • Auto Tiering
 • SSD író/olvasó cache
 • Deduplikáció (kötet és LUN)
 • Snapshot (mappa és LUN)
 • Kompresszió (kötet és LUN)
 • Thin Provision a LUN-hoz
 • SSD Trim

Felhasználó kezelés

 • Helyi/domain felhasználó és csoport kezelés (Támogat akár 2048 helyi felhasználói fiókot, 1024 helyi csoportot)
 • Helyi/domain alkalmazás jogosultságok
 • Felhasználó kvóta a helyi és domain felhasználóknak
 • Home mappa
 • Windows AD és LDAP
 • Megbízható domain és támogat akár 200,000 domain felhasználót

Mappa kezelés

 • Haladó file ACL
 • Windows ACL
 • Megosztott mappa elrejtése a Windows hálózaton
 • Unicode támogatás
 • WORM
 • Mappa kihasználtsági küszöb figyelmeztetés
 • Mappa kvóta

System Tool

 • NTP idő beállítások
 • Figyelmeztetés: E-mail riasztás (SMTP hitelesítés), rendszeernapló, és SNMP
 • Rendszer firmware frissítés
 • Back up, helyreállítás, Rendszer beállítások újraindítása
 • Rendszerkonfiguráció importálása
 • Antivírus
 • Smart fan
 • IP hozzáférés vezérlés
 • Jogosultság alapú illetéktelen IP blokkolása
 • Biztonságos távoli bejelentkezés SSH kapcsolattal
 • Kapcsolati lista kezelés
 • USB, SNMP UPS támogatás
 • Hálózati lomtár
 • SSL tanúsítvány importálása
 • Valós-idejű erőforrás (CPU, Memória, Tároló, Lemez, Folyamat) / Hardware/ szolgáltatás/ hálózati erőforrás monitor

Tápellátás

 • HDD hibernálás
 • Tápellátás ütemezés
 • Wake on LAN
 • UPS beállítások

Rendszer optimalizálási beállítások

 • Szolgáltatás rögzítés

Napló

 • Rendszernapló
 • Rendszer csatlakozás és adattovábbítási napló

Többnelyvű támogatás

 • Kínai, Angol, Koreai, Orosz

Filekezelő

 • File előnézet
 • Beágyazott file lejátszó
 • Szűrő
 • Felhő (Google Drive, OneDrive, Dropbox)
 • ISO kép rögzítés
 • CIFS, FTP, SFTP és WebDAV kliens
 • Kapcsolat megosztás
 • Csoport mappa megosztás
 • Közzététel a facebook, twitter, weibo-n
 • Media könyvtár
 • Media stream
 • Online dokumentum előnézet és szerkesztés
 • Transcoding (online/offline), kompresszió

Szolgáltatás

 • Adatszolgáltatás: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV
 • Backup szolgáltatás: Rsync
 • Felderítő szolgáltatás: Bonjour

Virtualizáció

 • Windows: Hyper-V, storage space
 • VMware: VMware 6.5 képes, VAAI, SRM
 • Citrix: Citrix 7.0 képes

Többféle böngésző támogatás

 • Internet Explorer
 • Safari
 • Firefox
 • Google Chrome

Szolgáltatás

 • XFinder
 • XRplicator (Windows backup szolgáltatás)
Jótállás

Jótállás

Rendszer : 2 év

Működési környezet

Hőmérséklet

Működési hőmérséklet : 0 – 40°C
Szállítási hőmérséklet : -10 t- 50°C

Relatív páratartalom

Működési relatív páratartalom : 20% – 80%
Relatív páratartalom : 10% – 90%

 

Modellek

Kiszerelés Model

4 + 1 tároló

XN5004T

8 + 1 tároló

XN5008T

 

Letöltés

 

Item

Letöltés

QSAN XCubeNAS Tower Adatlap_1026

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Eng_1016

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Cht_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Chs_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Deu_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Esp_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Fra_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Ita_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Jpn_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Kor_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Plk_1017

Letöltés

XN5004T Hardware Kézikönyv_Rus_1016

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Deu_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Chs_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Cht_1028

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Eng_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Esp_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Fra_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Ita_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Jpn_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Kor_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Plk_1027

Letöltés

XN5008T Hardware Kézikönyv_Rus_1027

Letöltés