Erőteljes tároló megoldás

 

Az XN5000R sorozat egy egyszerű és stílusos NAS rendszer, melyet munkacsoportok, valamint kis- és középvállalkozások számára terveztek. Az XN5000R-t specifikus hardware-rel látták el 4+2 (3.5’’ LFF x4 + 2.5’’ SFF x2), a további alaplapi SATA SSD slottal kiemelkedő teljesítményt és kapacitás bővítést érhetünk el, mely rendkívül hasznos lehet munkacsoportok, illetve SMB felhasználók számára.

 

A PCIe bővítő slotok még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az XN5000R számára reagálva a különböző alkalmazások igényeire. Támogatja a Thunderbolt™ 3 és 10GbE/40GbE hálózati adapterkártyákat az adattovábbítási sebesség fokozásához. Valamint támogatja a dual portos SAS bővítő kártyákat is, lehetővé téve az XN5000R-rel, hogy elérjük akár az 1.9PB-t az XN5000R bővítőjével.

Innovatív (4+2) Hibrid tároló kapacitás

 

Az innovatív mechanikus kialakítás az XN5000R-t sokoldalú hibrid tároló eszközzé teszi. Anélkül, hogy hozzányúlnánk a nagy méretű HDD slotokhoz, az XN5000R további 2 kis méretű HDD slotot tartalmaz a SATA SSD-k számára az eszköz előlapján, ezzel pedig kielégíthetőek a kapacitási és teljesítmény igények. 

A következő generációs Thunderbolt™ 3

 

A következő generációs Thunderbolt™ 3 technológiával csatlakoztathat Thunderbolt™ eszközöket az XN5000R sorozathoz közvetlenül, 40Gb/s adattovábbítási aránnyal. Az XN5000R Thunderbolt™ 3-mal képes nagy felbontású videókat továbbítani könnyedén és csökkenteni a munkaterhelést. Másolni egy 4.7GB DVD videot átlagosan kevesebb, mint egy percet vesz igénybe.

Nagy sebességű 10G/40G Adapter kártya

 

Egy 10GbE/40GbE (10 Gigabit/ 40 Gigabit Ethernet) hálózat nélkülözhetetlen a vállalkozások számára, mivel nagy sávszélességet igényelnek a virtualizáláshoz és a gyors mentéshez. Az XN5000R egy megbízható és megfizethető tárolómegoldás a 10GbE/40GbE-s környezethez.

Scale-Up megoldás

 

Az XN5000R sorozat könnyedén skálázható, ha bővítő egységeket csatlakoztatunk hozzá. Támogat akár 198 lemezmeghajtót, vagy akár1.9PB nyers tárolóterületet 10TB HDD meghajtó használata esetén.

Virtualizálás képes

 

Az XN5000R sorozat VMware®-rel Citrix®-rel és Microsoft® Hyper-V™-vel hitelesített. Nem számít mely virtualizáló környezetben használja, az XN5000R egy praktikus és hatékony tároló rendszer. Az XN5000R használható elsődlegesként, valamint backupként is az elsődleges tárolóhoz. Backup tároló eszközként, az XN5000R támogatja számos más gyártó virtuális eszköz backup software-ét, biztosítva, hogy az Ön virtuális eszköze nincs kitéve az adatvesztés kockázatának.

Minden egyben üzleti megoldás

 

Az XCubeNAS lehetővé teszi az Ön számára, hogy engedélyezzen számos alkalmazást és szolgáltatást a NAS-on, amikor csak szeretné. Minden, a file megosztástól az adattárolásig, beleértve a weboldal kiszolgálását is, az XCubeNAS mindent képes elvégezni.

IP SAN / NAS Egyesített tároló

 

Az XN5000R sorozat egy sokoldalú tárolóeszköz, mely jelentős szerepet tölthet számos alkalmazásban. A legegyszerűbb esetben, az XN5000R ideális file megosztó szerver lehet, egy egyszerű tároló eszköz a központosított irodai adatmegosztáshoz. Nagy sávszélességű hálózati portjai biztosítják, hogy az adatot gyorsan olvassa és írja a NAS-ra. A másik lehetőség, ha médiaszerkesztő felületként használjuk.

 

Az XN5000R sorozat kellő teljesítménnyel és stabilitással rendelkezik az intenzív média szerkesztéshez. A harmadik példa az XN5000R erejére, ha IP felügyeleti tárolásra használjuk. A felügyeleti világban, a legfontosabb, hogy minden pillanat rögzítésre kerüljön. Az XN5000R-rel probléma nélkül rögzíthet minden pillanatot.

Vezető vállalati-szintű NAS Operációs rendszer

A QSM 3.0 (QSAN Storage Management3.0) egy NAS operációs rendszer a QSAN XCubeNAS sorozathoz. A QSM magja a Linux kernel és a finomhagolt 128-bites ZFS filerendszer. A QSM erőteljes tároló tulajdonsága biztosítja az állandó, megbízható tároló kezelést, védelmet az adatkorrupció ellen, a kapacitás bővítést, különböző adatintegritási mechanizmusokat, pool és lemeztitkosítás védelmet, korlátlan számú snapshotot, és korlátlan számú klónt.

Haladó-szintű tároló technológia

 

Az XN5000R sorozat tároló pool technológiája hatékonyan gondoskodik róla, hogy különböző tároló igényeket elégítsen ki az adatintegritás, skálázhatóság, magas teljesítmény és rendelkezésre állás tekintetében. Támogatja az átfogó RAID szintet, hogy biztosítsa az adatintegritást minden alkalmazási környezetben. A pool kapacitás bővíthető, reagálva így a kapacitás bővítés növekvő igényére. Az XN5000R kialakítása lehetővé teszi, hogy személyre szabott tároló poolokat hozzunk létre, valamint kategorizáljuk az adatokat a használattól függően. A „Forró” adat az elülső tárolóba kerül, míg az úgynevezett „hideg” adat a lassabb lemezeken kerül tárolásra. Mindezt automatikusan elvégzi az XN5000R.

Széleskörű RAID Típus támogatás és azonnali RAID

 

Az XN5000R átfogó RAID szintet biztosít, 0, 1, 5, 6, 10, 50, 60, különböző alkalmazási környezetekhez. Minden RAID típus azonnal telepíthető szinkronizálás és előzetes telepítés nélkül, így biztonságot és nagy teljesítményű tároló megoldást.

Gyors újraépítés

 

Ha egy meghajtó hibás a RAID beállításban, az XN5000R képes újraépíteni az adatblokkokat melyeket használunk és nem szükséges az egész RAID beállítást. Ez segít csökkenteni az adatvesztés kockázatát az újraépítési folyamat alatt.

Felhasználó által meghatározott pool

 

Gondoljunk csak az általános használati szituációkra. Az XN5000R sorozat három optimalizált megoldást nyújt a poolokhoz, hogy magas teljesítményt érjenek el a dedikált tároló alkalmazásokhoz:

 • Általános: Alapértelmezett típus az általános file szolgáltatáshoz vagy backup használathoz.
 • Média: Optimalizálja az IOPS-t a következő RW kisebb csomagjaihoz, valamint a nagyobb, véletlen csomagokhoz. Adatbázis: Az adat szinkronizálódik a memória cache és a lemezek között valós időben, biztosítva az adatbázis integritását.

Okos Auto-tiering

 

Az auto-tiering használata segít növelni a vállalati alkalmazások teljesítményét anélkül, hogy megterhelnénk a költségvetést. Az XCubeNAS egyik jellemzője az auto-tiering technológia, mellyel a rendszer folyamatosan analizálja az adatok hozzáférési frekvenciáját a jobb adattovábbításhoz. A leggyakrabban használt adat átkerül a nagyobb sebességű sorba, a másik oldalról pedig, a ritkábban használt adat átkerül a kapacitás sorba. A vállalati alkalmazások igényelt munkaterhelése drasztikusan csökkenthető, valamint a teljesítmény növelhető anélkül, hogy vagyonokat fektetnénk drága flash eszközökbe – Ezeket mind elvégzi az XCubeNAS intelligens auto-tiering technológiája.

Elmélyülés az SSD gyorsítótárban

 

Az SSD gyorsítótár egy nagy másodlagos gyorsítótár, amely növeli az adatátviteli sebességet azáltal, hogy az SSD meghajtókat az elsődleges DRAM memória-gyorsítótár és a merevlemezek közé helyezi.

Vékony kialakítás

 

A vékony kialakítás a különböző szolgáltatásoknak és alkalmazásoknak lehetővé teszi, hogy ugyanazt a taroló helyet használják anélkül, hogy korlátoznánk mekkora kvóta használható egyenként. A vékony kialakítással a tároló erőforrások dinamikusan eloszthatóak a vállalati alkalmazások igényei szerint.

Adat deduplikáció

 

Az adat deduplikáció az XN5000R széria tulajdonsága, mely egy úgynevezett blokk-szint funkció, ami ellenőrzi az adatblokkok hasonlóságát ahogy a rendszer felviszi és ahogy duplikált blokkot talál, nem írja fel a lemezre, így pedig helyet spórol meg.

Központosított adattárolás és File megosztás

 

Az XN5000R sorozat villámgyors és biztonságos utat nyújt, hogy file-okat osszunk meg, bárkivel, bárhol. Rendszerezze és mozgassa a file-okat a számítógép és az XN5000R között, közben pedig meghatározhatja a jogosultság hozzáféréseket. Egy integrált rendszer lehetővé teszi, hogy file-okat osszunk meg, különböző rendszer környezeteken keresztül, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android, iOS-t.

Kvóta kezelés a fiókokon és megosztott mappákon

 

Vegye át az irányítást a tárolóhelyek felett és adjon korlátozásokat az adatokhoz, melyeket a felhasználó tárolni tud. A felhasználókat korlátozni lehet, hogy mekkora mennyiségű adatot tudjon egy mappa tárolni, illetve a kvóta alkalmazható az egész rendszerre is, így lehetővé téve az adminnak a teljes felügyeletet, mi tárolható az XN5000R sorozaton.

Windows Aktív címtár és LDAP Könyvtár szolgáltatások

 

A Windows AD és LDAP támogatással, az XN5000R lehetővé teszi a fiókok integrációját. Akár 200,000 domain fiók csatlakozhat az XN5000R sorozathoz és a Home mappájuk automatikusan létrejön, segítve a rendszergazdákat csökkenteni a duplikált beállításokat, valamint minimalizálni a munkaterhelésüket.

Windows ACL és haladó ACL

 

Az Access Control List (ACL) egy jogosultság lista, mely meghatározza milyen módosítások hajthatóak végre a mappákon és fileokon. A haladó ACL-lel jogosultságokat tud beállítani az almappákra, mivel a Windows ACL lehetővé teszi a Windows file jogosultság mechanizmusok használatát a fileokon és mappákon. Mindkét ACL típus támogatott, az IT adminisztrátorok rugalmasan szabályozhatják a file hozzáférési szabályokat, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használnak, megvédve így az adatokat az illetéktelen hozzáféréstől, valamint a lopástól. 

Erőteljes Web File Explorer – File kezelő

 

Csatlakoztasson/Osszon meg file-okat a weben keresztül bárhonnan a világban. Az XN5000R rendelkezik egy web alapú file kezelővel, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az adatokhoz és könnyedén megosszák azokat bárkivel. Valamint ezen kívül file megosztást is nyújt Windows®, Mac®, Linux®, iOS, és Android felületeken keresztül többféle file hozzáférési protokoll használatával, mint az FTP, SAMBA, CIFS, AFP, NFS, és WebDAV.

Hagyományos és hatékony adatmentés

 

Az XN5000R sorozat hatékonyan célozza meg a kihívásokat átfogó és hatékony backup megoldást nyújtva, mely segít Önnek megtervezni egy teljes, hatékony backup megoldást az adatvesztési kockázatok minimalizálásához. Különböző tároló eszközök, távoli szerverek, nyilvános felhők, még másik XCubeNAS-is egyszerűen integrálható az XN5000R-be.

 • Kliens oldali backup
 • Távoli backup
 • Felhő backup
 • Helyi backup

Kliens backup az XN5000R-re XReplicator

 

Az adatvesztés leggyakoribb oka általában a HDD hiba, operációs rendszer ütközés, de leggyakrabban a véletlen törlés. Az átfogó adatmentés lehet a megoldás az adat vesztés bánatára. Mentse az összes adatot a számítógépéről az XN5000R-re a QSAN ingyenes szolgáltatásával, a Xreplicator-ral. A XReplicator egy ingyenes szolgáltatás, mellyel könnyedén helyreállíthat mindent egy lemez, partíció, vagy mappa képfileból. A XReplicator képes az egész PC tartalmát az XN5000R-re menteni. Van egy egyszerű és gyors módja, hogy helyreállítsa az egész rendszert, lemezt, vagy file-t, ha az Xreplicator szolgáltatást és az XN5000R sorozatot használja.

 

 • Támogatja a Windows XP vagy újabb Windows PC-ket.
 • Szakértő backup megoldás.
  • A backup kép csak az XCubeNAS-on tárolódik.
  • Nyitott file backup támogatás.
  • Ütemezett backup támogatás (Havi, heti, napi, automatikus).
  • Backup konfiguráció a gyors feltöltési sebességhez
  • Személyes kulcs titkosítás.
  • Verzió kezelés és tisztítás.
  • Backup szűrő.

Valós-idejű távoli replikáció

 

Az adatmásolatok szétoszthatók a megbízható tárolóhelyeken valós idejű távoli backup-on keresztül. Azáltal, hogy időszakosan ment adatokat különböző helyekre, az adatai visszaállíthatók egy sajnálatos eseményesetén. Az adat rendelkezésre állás biztosítva van, így további opciókat nyújtva a vállalkozás számára számos eshetőséghez és helyreállítási tervhez.

Snapshot és másolat

 

A Snapshot-ok rögzítik a megosztott mappák és iSCSI LUN-ok státuszát. Ha időszakosan snapshot-okat készítünk, az adminisztrátorok könnyebben kezelni tudják az adatverziókat és végrehajthatják a mappákon és a LUN-okon. Ezzel könnyedén helyreállíthatók a kívánt állapotok. A Replica képes továbbítani a verzió információt a cél XCubeNAS-ra, lehetővé téve az adminisztrátoroknak,
hogy kihasználják a taroló helyet.

XMirror

 

Az XMirror rendszeresen szinkronizálja a kötetet vagy a mappa tartalmát több XCubeNAS eszköz között és minden változtatás a dokumentumokon replikálva lesz egy másik XCubeNAS-ra. Az Xmirror használatával, az adatok rendelkezésre állása a különböző XCubeNAS rendszereken biztosított. 

 • Támogatja a kötet és mappa tükrözést.
 • 1-irányú: A helyi NAS adatain történő módosítások szinkronizálódni fognak a távolira, de a távoli NAS semmilyen adatmódosítása nem fog visszatükröződni.
 • 2-irányú: A NAS minden adatmódosítása szinkronizálódni fog a többire
 • Verzió kezelés (64-es verzió).

Amazon S3 Backup

 

Az XN5000R beépített Amazon díjnyertes vállalatin-szintű felhő szolgáltatással rendelkezik. Az Amazon® S3 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mentsék a teljes tárolót egy távoli helyre másik XCubeNAS, vagy egyéb eszköz helyett.

Építse fel saját felhőjét

 

A Google Drive, OneDrive és Dropbox használatával fel tud építeni egy hibrid felhőt, mely lehetővé teszi Önnek, hogy hozzáférjen fileokhoz, valamint visszaállítsa azokat mobil eszközön, PC-n, vagy vékonykliensen bárhol, bármikor.  Az XCubeNAS lehet egyfajta felhő átjáró is, hogy összekösse az Ön nyilvános felhő és magán tartalmait, hogy egyfajta központi access point-ként működjön.

Biztonság & adatvédelem

 

A rosszindulatú software-ek és fenyegetések növekvő száma miatt az adatbiztonsági rendszerek és eljárások rendkívül szükségesek. A mi QSM-ünk az XN5000R sorozathoz a biztonság az első ideológiával épült. Ez teljes adatvédelmet biztosít az XN5000R sorozaton belül. Az eszközök benne azért vannak, hogy megvédjék a rendszert a hackeléstől, lopástól és véletlen törléstől.

Továbbá, a beépített antivírus használatával, Ön hozzá tud adni feladatokat, és megvizsgálhatja a teljes NAS-t.

Write Once Read Many (WORM)

 

A WORM technológiát úgy tervezték, hogy megelőzze a szándékos, valamint a véletlen módosításokat az adatokban egy bizonyos periódusban. A file-ok és mappák a WORM védelme alatt csak olvashatóak a felhasználó által meghatározott periódusban. Addig nem lehet módosítani semmilyen file-t, vagy mappát, amíg a periódus le nem jár. A WORM megvédi adatait a titkosítás alapú zsarolóvírustól, mely titokban telepítődik az áldozat rendszerén és titkosítja a file-jait, valamint nem hozzáférhetővé teszi azokat. A WORM megvédi bizalmas adatait az illetéktelen módosításoktól, biztosítva adatai védelmét.

Öntitkosító meghajtó (SED)

 

Az XN5000R sorozat a meghajtó titkosító technológiával biztonságosabb, mint gondolná, melyet SED-nek (Öntitkosító meghajtó) hívunk. A technológiával, ha a fizikai meghajtót ellopják, vagy elveszik, a rajta lévő adat továbbra is védett marad, azáltal, hogy egy hitelesítési kulcsot generál (AK), így megelőzve az illetéktelen hozzáférést. Mindemellett, a SED nyújtja a biztosított pool-ok migrációját különböző XCubeNAS-ok között és egyszerű kezelni a kulcsot az AK exportálásával a nagyobb hatékonyságért.

Pool titkosítás AES-256-tal

 

Az XN5000R pool titkosító mechanizmusa biztosítja a tároló környezetet minden felhasználónak, aki szeretné módosítani az adatokat, hogy rendelkezzen először hozzáférési hitelesítéssel. Az XN5000R támogatja akár AES 256-bit-es titkosítást a belső meghajtókhoz és a külső USB/eSATA meghajtókhoz, és adaptál egy hadsereg szintű FIPS 140-2 hitelesített titkosítást, ami indokolt a legmagasabb szintű biztonsághoz.

Antivírus

 

A beépített antivírus funkció időszakosan megvizsgálja a file-okat, automatikusan karanténba helyezi a kétes file-okat, hogy védje a rendszert a potenciális fenyegetésektől.

Specifikáció

Hardware

XN5004R

XN5008R

XN5012R

CPU

Intel® Celeron® 2.9 GHz Dual-Core Processzor

RAM

8GB DDR4 U-DIMM, akár 64GB

*Megjegyzés: Az előtelepített memóriákat szükséges szükséges behelyezni újra mikor bővítjük a memóriát.

USB

USB 3.0 x4 (Hátlapi) 

USB 2.0 x1 (Előlapi)

Flash

8GB USB DOM

HDMI

​1

Meghajtó helyek

4 LFF zárral

2 SFF (SATA SSD)

8 LFF zárral

4 SFF (SATA SSD)
2 SFF (NVMe SSD)

12 LFF zárral

4 SFF (SATA SSD)
2 SFF (NVMe SSD)

Belső merevlemezek száma

​6:4 (LFF disk ) + 2 (SFF disk)  ​14:8 (LFF disk ) + 4 (SFF disk) +2 (NVMe SSD disk) ​18:12 (LFF disk ) + 4 (SFF disk) +2 (NVMe SSD disk)

Max. nyers kapacitás

60TB:14TB x4 + 2TB x2

​Megjegyzés: LFF=56TB, SSF=2TB

122TB:14TB x8 + 2TB x4+ 1TB x2

​Megjegyzés: LFF=112TB, SSF=2TB

178TB:14TB x12 + 2TB x4+ 1TB x2

Megjegyzés: LFF=168TB, SSF=2TB

Merevlemez Interface

SATA 6Gb/s (visszafele kompatibilis a SATA 3Gb/s-al)

Bővítő Slot

PCIe Gen3x8 a 10 GbE ​/ SAS / ThunderboltTM 3 adapter kártyákhoz.

PCIe Gen3x8 a 40 GbE ​/ SAS adapter kártyákhoz.
PCIe Gen3x4 a 10 GbE / ThunderboltTM 3 adapter kártyákhoz.

Ethernet Portok

1 GbE LAN (RJ45) x4

Tápellátás

250W 1+1 redundáns

Méretek
(H x W x D)

19” Rackmount: 44 x 438 x 510 mm 19” Rackmount: 88.5 x 438 x 510 mm 19” Rackmount: 88.5 x 438 x 510 mm

Tanúsítványok

FCC Class A • CE Class A • BSMI Class A • VCCI Class A • RCM Class A • KCC Class A
Software

Egyesített tároló

 • NAS alkalmazás szerver (Gigabit/10GbE NIC)
 • iSCSI tároló (Gigabit/10GbE NIC)
 • közvetlenül csatolt tároló ThunderboltTM 3-mal (40GbE/s)​

File Szerver

 • File megosztás  Windows/Mac/Linux/UNIX-on keresztül és központosított kezelés

FTP Szerver

 • Adathozzáférés támogatás távoli helyről FTP-n keresztül
 • FTP SSL/ TLS (explicit) móddal
 • FXP támogatott
 • FTP sávszélesség vezérlés és csatlakozás vezérlés
 • Passzív FTP port tartomány vezérlés

Backup Szerver

 • Más gyártó backup software-nek támogatása: Acronis True Image, CA Brightstor ARCserve Backup, EMC Retrospect, Symantec Backup Exec, LaCie Silverkeeper
 • Snapshot replika
 • Időgép backup szerver
 • Külső tároló eszköz backup
 • Blokk-szint valós idejű távoli replikáció támogatás azonnal, ütemezett backup kezelés
 • XMirror (Többoldalas adat szinkronizálás)
 • Felhő backup: Amazon S3
 • Felhő szinkronizáció: Google Drive, Windows OneDrive, Dropbox

Web Szerver

 • Beépített phpMyAdmin

SQL Szerver

 • MariaDB adatbázis szolgáltatás

VPN Szerver

 •  OpenVPN, PPTP és IPsec+L2TP támogatás

Virtualizáló Szerver

 • Virtuális gép import/export
 • Virtuális gép backup
 • Virtuális gép  Snapshot
 • Felhasználó alapú jogosultság beállítások
 • Virtuális switch támogatás
 • Támogatja a hozzáférést  IE, Safari, Firefox, Chrome-ról
 • Többféle OS : Windows, Linux, UNIX és Android

Operációs rendszer

 • Linux-beágyazott rendszer

NAS felderítés

 • XFinder
 • Web Finder

Csatlakozás

 • IPv4, IPv6 és DDNS domain név regisztráció (QSAN Felhő)
 • Automatikus port továbbítás

Hálózat

 • ​VLAN
 • Többféle-IP beállítás
 • Gigabit Jumbo Frame

File rendszer

 • ZFS file rendszer
 • EXT2 (Virtuális kötet)
 • EXT3 (Virtuális kötet)
 • EXT4 (Virtuális kötet)
 • FAT (Virtuális kötet)
 • NTFS (Virtuális kötet)

Támogatott operációs rendszerek

 • ​Windows
 • Mac OS X
 • Linux (2.6 or later) és UNIX

Lemezkezelés

 • ​Egyszerű lemez, RAID 0 (Disk Striping), RAID 1 (Disk Mirroring), RAID 5, RAID 5 + hot spare, RAID 6, RAID 10,  RAID 50, RAID 60 és JBOD (Lineáris lemezkötet)
 • Többféle kötet és tároló pool
 • Felhasználó által meghatározott tároló (Általános, Media, Adatbázis)
 • Online pool/kötet Kapacitás Kiterjesztés
 • Pool/ kötet használtsági küszöb értesítés
 • Öntitkosító meghajtó (SED) pool szint védelem
 • Pool írócache
 • Scrub pool
 • Klónozott kötet konvertálása
 • Virtuális kötet (lemez rögzítése távoli iSCSI célról)
 • Szabadra állítás és lemezcsere
 • HDD S.M.A.R.T.
 • Beépített iSCSI cél és initiator szolgáltatás
 • Külső eszközkezelő
 • Globális és dedikált hot spare disk
 • Zero idő RAID létrehozás és gyors újraépítés
 • Auto Tiering
 • SSD író/olvasó cache
 • Deduplikáció (kötet és LUN)
 • Snapshot (mappa és LUN)
 • Kompresszió (kötet és LUN)
 • Thin Provision a LUN-hoz
 • SSD Trim

Felhasználó kezelés

 • ​Helyi / domain felhasználó és csoport kezelés (Támogat akár 2048 helyi felhasználói fiókot, 1024 helyi csoportot)
 • Helyi / domain alkalmazás jogosultságok
 • Felhasználó kvóta a helyi és a domain felhasználóknak
 • Home mappa
 • Windows AD és LDAP
 • Megbízható domain és támogatás akár 200,000 domain felhasználóhoz

Mappa kezelés

 • ​Haladó file ACL
 • Windows ACL
 • Megosztott mappák elrejtése a Windows hálózaton
 • Unicode támogatás
 • WORM
 • Mappa kihasználtsági küszöb figyelmeztetés
 • Mappa kvóta

Rendszereszközök

 • ​​NTP idő beállítások
 • Figyelmeztetés: E-mail riasztás (SMTP hitelesítés), rendszernapló, és SNMP
 • Rendszer firmware frissítés
 • Back up, helyreállítás, rendszer beállítások újraindítása
 • Rendazer konfiguráció importálása
 • Antivírus
 • Smart fan
 • IP hozzáférés vezérlés
 • Jogosultság alapú illetéktelen IP blokkolás
 • Biztonságos távoli bejelentkezés  SSH csatlakozással
 • Kapcsolati lista kezelés
 • USB, SNMP UPS támogatás
 • Hálózati lomtár
 • SSL tanúsítvány importálás
 • Valós idejű erőforrások (CPU, Memória, Tároló, Lemez, Folyamat) / Hardware/ szolgáltatás/ hálózati erőforrás monitor

Tápellátást

 • ​HDD hibernálás
 • Tápellátás ütemezés
 • Wake on LAN
 • UPS beállítások

Rendszer optimalizálás beállítások

 • Szolgáltatás rögzítés

Napló

 • Rendszer napló
 • Rendszer csatlakozás és adattovábbítási napló

Többnyelvű támogatás

 • Kínai, Angol, Koreai, Orosz

Filekezelő

 • ​File előnézet
 • Beágyazott file lejátszó
 • Szűrő
 • Felhő (Google Drive, OneDrive, Dropbox)
 • ISO kép rögzítés
 • CIFS, FTP, SFTP és WebDAV kliens
 • Megosztott kapcsolat
 • Csoport mappa megosztás
 • Közzétevés a facebook, twitter, weibo-n
 • Media könyvtár
 • Media stream
 • Online dokumentum előnézet és szerkesztés
 • Transcoding (online/offline), kompresszió

Szolgáltatás

 • Adatszolgáltatás: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV
 • Backup szolgáltatás: Rsync
 • Felderítő szolgáltatás: Bonjour

Virtualizálás

 • ​Windows: Hyper-V, storage space
 • VMware: VMware 6.5 képes, VAAI, SRM
 • Citrix: Citrix 7.0 képes

Többböngészős támogatás

 • Internet Explorer
 • Safari
 • Firefox
 • Google Chrome

Alkalmazás

 • XFinder
 • XRplicator (Windows backup alkalmazás)
Jótállás

Jótállás

Rendszer : 3 év

Működési környezet

Hőmérséklet

Működési hőmérséklet: 0 – 40°C
Szállítási hőmérséklet: 10 – 50°C

Relatív páratartalom

Működési relatív páratartalom: 20% – 80%
Relatív páratartalom: 10% – 90%

 

Modellek

Kiszerelés Modell

1U 6-tároló (4+2)

XN5004R

2U 14-tároló (8+4+2)

XN5008R

2U 18-tároló (12+4+2)

XN5012R

 

Letöltés

 

Item

Letöltés

QSAN XCubeNAS Rackmount Datasheet_0811

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Deu_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Chs_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Cht_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Eng_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Esp_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Fra_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Ita_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Kor_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Plk_1108

Letöltés

XN5008R Hardware Kézikönyv_Rus_1108

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Chs_0809

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Cht_0809

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Deu_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Eng_0809

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Esp_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Fra_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Ita_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Jpn_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Kor_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Plk_1017

Letöltés

XN5004R Hardware Kézikönyv_Rus_1017

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Deu_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Chs_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Cht_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Eng_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Esp_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Fra_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Ita_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Kor_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Plk_1031

Letöltés

XN5012R Hardware Kézikönyv_Rus_1031

Letöltés