Kezdőoldal > Szoftver > Virtualization

Virtualizációs integráció
 

Az XCubeSAN sorozat virtualizációs tudatossággal rendelkezik, és kiválóan integrálódik a vezető hipervizor platformokkal. A legújabb VMware vSphere VAAI támogatással, a Windows Server 2016/2012 R2 Windows ODX támogatással és a legújabb Citrix XenServer tanúsítvánnyal rendelkezik. Mindezek a funkciók teszik lehetővé az XCubeSAN sorozat ideális elsődleges tárolórendszerét a virtualizált adatközpontok számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban segítsék a VM tárolását, migrálását és kezelését, lehetővé téve a hipervizorok számára, hogy intelligens adatokat szolgáltassanak és még több VM-et futtassanak alacsonyabb összköltséggel.

  VMware VAAI támogatás
   

  A SANOS 4.0 támogatja a VMware VAAI funkcióit. A VAAI olyan API-k halmaza, amelyek lehetővé teszik az ESXi házigazdák számára, hogy a virtuális gép és a tárolókezelés bizonyos feladatait a SAN-ra töltsék le. A SANOS 4.0 VAAI támogatásával az ESXi rendszer fölött le tudja tölteni, így az ESXi rendszer csökkentheti a CPU, a memória és a tárolószalag-sávszélesség használatát. A VAAI for iSCSI és az FC támogatja a Hardware Assisted Locking, a Block Zero, a Full Copy és a Thin Provisioning részére a helyreállításhoz szükséges területet. Ezért az XCubeSAN sorozat nagymértékben növelheti a virtuális környezetben végzett műveletek teljesítményét.
   

  Microsoft Hyper-V támogatás
   

  Az ODX (Offloaded Data Transfer) támogatással a SANOS 4.0-ban az XCubeSAN sorozat nagy teljesítményű iSCSI tároló megoldássá válik, a Windows Server 2016/2012 R2 és a Hyper-V virtualizált környezetekben. Ez nagymértékben csökkenti a Windows hoszt szerverek betöltését, és javítja a másolási és áthelyezési műveletek teljesítményét.

  Citrix XenServer támogatás
   

  A Citrix XenServer egy vállalati osztályú, felhőalapú, virtualizált platform, amely minden szükséges funkciót tartalmaz minden kiszolgáló- és adatközpont virtualizáció megvalósításához. A SANOS 4.0 kompatibilis a XenServer 6.x rendszerrel.