Kezdőoldal > Szoftver > Újdonság

Mi az újdonság a Firmware 1.3.0-ban

 

Minden firmware generációnál, a SANOS folytatja a vállalati jellemzők fejlesztését, a felhasználóbarát felület kialakítását, valamint a teljesítmény növelését. A legújabb 1.3.0 verzióban, támogatjuk a SED (Öntitkosító meghajtó) és az ISE (Azonnali biztonságos törlés) meghajtót, valamint RAID EE technológiát nyújtunk, és be- valamint kikapcsolható S.M.A.R.T. polling technológiát…stb. A legfontosabb jellemző azonban a sebezhetőségi vizsgálat biztonságának növelése, mely képes megelőzni a rosszindulatú software-ek kártékony hatásait, amik behatolnak a tároló rendszerbe.

 

SED & ISE meghajtó támogatás

 

Minden egyes nap, lemezmeghajtók ezrei hagyják el az adatközpontokat, ahogy a régi rendszereket megszűntetik. De mi van akkor, ha az összes ilyen lemez automatikusan titkosítja az adatokat, lehetővé téve, hogy automatikusan és véglegesen törlődjenek az adatok? A SED hatékonyan orvosolja ezeket a problémákat, miközben a lemezek titkosítását egyszerűvé és megfizethetővé teszi.

RAID EE Technológia

 

Folyamatosan fennáll a lemezek hibája, a több lemezmeghajtó egy lemezcsoportban van, ezért a hibák lehetősége folyamatosan növekszik. Összehasonlítva az előző tényezőkkel, a lemezmeghajtó kapacitás növekvő hatása az újraépítési sebességre, az elsődleges tényező lett. A hosszú újraépítési idő nyilvánvalóan nem megengedhető minden felhasználó számára. Hogy kiküszöböljük a hagyományos RAID problémáit, bemutatjuk a RAID EE technológiát.

Továbbá…

 

Ezeken túlmenően, számos lehetőség van a Web felhasználói felület kijelzőinek és működésének erősítésére. További információért, keressen rá a firmware 1.3.0 kiadásra, melyet az alábbi linken talál: XCubeSAN SANOS 4.0 User’s Manual.