Kezdőoldal > Szoftver > SANOS 4.0

SANOS 4.0

Vállati-szintű SAN Funkcionalitás

 

A SANOS 4.0 is QSAN saját SAN tárolókezelő operációs rendszere. Könnyedén használható web grafikus felülettel látták el, mely egyszerűen telepíthető bármely infrastruktúrában. A SANOS 4.0 átfogó tároló funkcionalitást és nagyvállalati szintű jellemzőket nyújt kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára, magas teljesítménnyel és példátlan skálázhatósággal.

 

Építsen fel egy szolid, magas rendelkezésre állású SAN rendszert

 

A SANOS 4.0-t az adatszolgáltatás motorjának, management szolgáltatásnak, és rendszer erőforrás kezelőnek hozták létre. A SANOS 4.0 karbantartja az XCubeSAN-t kettős-aktív, hogy integrálja a két vezérlő kommunikációját. A SANOS 4.0 egyfajta nagyon fontos hídként működik a rendszer eleje (kliens oldal) és vége (SAN rendszer infrastruktúrák és lemezmeghajtók) között.

Intuitív és egyszerű telepítés

 

A SANOS 4.0 intuitív és egyszerű operációs rendszer grafikus felhasználói felületet nyújt, mely a SAN rendszer telepítését még egyszerűbbé teszi. Ön eltervezheti a helyi DR (Katasztrófa helyreállítás) -t snapshot/klón, távoli replikáció, vagy MPIO adatváltoztatással, hogy mentse az értékes adatokat különböző épületekben vagy irodákban.

Átfogó és gazdaságos Adatvédelem

 

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb adatvédelmi metódus a nagy, valamint a kis- és középvállalkozások számára a RAID technológia. A SANOS 4.0 teljes RAID szintet biztosít, RAID csoportokat az egész tárolón keresztül, és intelligens lemez roamingot. Ön a legmagasabb szintű rugalmassággal választhatja ki a szükséges RAID beállításokat, melyek leginkább illeszkednek az alkalmazás követelményekhez.

Kivételes házba épített Tároló technológia

 

A QSAN házba épített RAID technológiája, már több mint tíz éve bizonyítja a vállalati környezetben való alkalmazásának nagyszerűségét, és nagyon megbíznak benne a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalati ügyfelek világszerte. A haladó LVM (Logikai kötet kezelő) szilárd alapot biztosít a lemez virtualizációhoz a teljes RAID szint védelméért, fokozott teljesítményért, és számos más vállati-szintű tároló tulajdonsághoz.

Átfogó vállalati-szintű tároló tulajdonságok

 

A SANOS 4.0 egy teljesen új SAN operációs rendszer élményt nyújt. A SANOS 4.0 felgyorsítja az XCubeSAN-t hihetetlen teljesítménnyel az SSD cache és auto tiering használatával; okos és hatékony tárolóhely kezelés a thin provisioning-gel; verhetetlen adatvédelem a snapshotokkal, helyi kötet klónnal, valamint a távoli replikációval.

Biztonság – Verhetetlen adatvédelem, Hihetetlenül szilárd konstrukció

 

Az adatvédelem és adatintegritás a legfontosabb dolgok a nagy, valamint a kis- és középvállalkozások számára. A SANOS 4.0 a legátfogóbb megoldást nyújtja, hogy garantálja az adatvédelmet és megvédje vállalkozását az adatlopástól, az illetéktelen hozzáféréstől, a véletlen törléstől, valamint a hálózati támadásoktól.  

Adat Backup – Kifogástalan védelem

 

A SANOS 4.0 teljes teljes, tároló alapú backup funkciót nyújt, beleértve a helyi backupot és a távoli replikációt is. Képes felépíteni egy szilárd biztonsági hálót a katasztrófa helyreállításhoz.

Virtulizálás integráció – Virtuális technológia és rugalmasság mindenhez.

 

A SANOS 4.0 a legújabb VMware vSphere által hitelesített VAAI támogatással, Windows Server 2012 R2 Windows ODX támogatással, és a legújabb Citrix XenServer-rel. Ezek a tulajdonságok teszik az XCubeSAN sorozatot egy ideális elsődleges tárolórendszer a virtualizált adatközpontok számára és több virtuális gép futtatása esetén, alacsony költséggel.