Kezdőoldal > Szoftver > RAID Technológia

Fejlett RAID Technológia

 

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb adatvédelmi metódus a nagy, valamint a kis- és középvállalkozások számára, hogy fenntartsák a RAID technológiát. A RAID használata két előnnyel jár – magas rendelkezésre állással és jobb teljesítménnyel. A SANOS támogatja a teljes RAID szintet, beleértve a RAID 0, 1, 0+1, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60, N-irányú tükrözést, és RAID EE technológiát szintén, beleértve a RAID 5EE, 6EE, 50EE, 60EE-t csökkentve a hosszú újraépítési kockázatot. Ön kiválaszthatja a megfelelő RAID szintet, mely leginkább illeszkedik az alkalmazási követelményekhez.

Intelligens lemez roaming

 

Az XCubeSAN tárolórendszer automatikusan felismeri és elhelyezi egy pool taglemezeit a házak között. Ha Ön beállít egy RAID csoportot offline-ra, annak érdekében, hogy a merevlemez meghajtókat másik házba helyezze át, nincs szükség arra, hogy a lemezeket az azonos slotba helyezzük, mint az előző háznál. Továbbá, Önnek nem szükséges azért purposely make room for the roaming disks on the target enclosure by moving disks, you can add them anywhere slots are vacant.

Gyors RAID Újraépítő technológia

 

Mivel a 8Tb,valamint az annál nagyobb lemezkapacitás egyre gyakoribbá válik, így a RAID újraépítés folyamata hosszabb lesz. Az ipari szabvány 1TB óránként, tehát egy teljes meghajtó, vagy RAID csoport újraépítése több órát, vagy akár napokat is igénybe vehet. A QSAN gyors RAID újraépítő technológiája analizálja a kötet struktúrát az adatblokkok izolálásával és felszabadításával, tehát hiba esetén a tárolórendszer csak a RAID meghajtó használatban levő részét fogja újraépíteni. A gyors RAID újraépítés szintén tartalmazza a metadata karbantartó műveleteket az intelligensen érzékelt blokkokhoz, melyek régóta nincsenek használatban. Ez a gyakorlat képes csökkenteni a RAID újraépítési időt akár 50%-kal, vagy többel is.

QSOE (QSAN Tároló optimalizáló motor)

 

A QSOE, Egyike a SANOS 4.0 software moduljainak, képes optimalizálni a kommunikációs centrikus folyamatokat, hogy csökkentsük a protokoll általános költségeit, növeljük a folyamat skálázhatóságát, továbbá növeljük a teljes I/O átviteli teljesítményt. Ennek eredményeként, az iSCSI átviteli teljesítmény fokozható akár 1.5-szer és a Fibre Channel átviteli teljesítmény akár 1.6-szor.