A QSAN-ról

A QSAN-ról

A QSAN Technology-t 2004-ben alapították és azóta a vezető tároló technológia tervezőjévé és gyártójává vált. A QSAN igyekszik felépíteni a legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb és megfizethetőbb vállalati szintű tároló rendszereket. A tárolóiparral kapcsolatos hatalmas tapasztalatunkra építve a QSAN képes nyújtani egy terméket kiemelkedő teljesítménnyel, átfogó adatvédelemmel és okos adatkezeléssel. A tárolótechnológia ipar vezetőjeként, a QSAN magas minőségű adattároló rendszereket fejleszt egyszerűséggel, biztonsággal, bővíthetőséggel és megbízhatósággal a tudatban.

A QSAN tároló megoldásokat az egész világon használják, valamint a különböző méretű és helyű szervezetek és vállalatok megbíznak benne  ; továbbá, a QSAN egy elismert globális vezető a tárolóiparban és az adatkezelés és védelem vezető fejlesztője. Vevőink koncentrálni tudnak vállalkozásuk építésére díjnyertes adattároló termékpalettával, kombinálva elkötelezett globális szolgáltatással és támogatással a QSAN technology-tól.

Mi először terveztünk iSCSI RAID vezérlőt. Az eredmény a P100C az első iSCSi RAID vezérlő volt, melyet 2005-ben elindítottak. 2009-ben elindítottuk a P500Q-t, az első 10G iSCSI redundáns RAID vezérlő rendszert. Az OiSOE offload motor tervezettel a QSAN megoldotta a várakozási idő kihívást a 10G iSCSI-hoz és létrehozta az iSCSI-ta magas elérhetőségű alkalmazásokhoz. 2012-ben a QSAN megkapta a Computex Legjobb választását az U600Q TrioNAS LXtároló rendszerért. A teljes termék portfólióval, beleértve az iSCSI, Fibre channel, Hybrid SAN, NAS és az összes tároló rendszert a QSAN teljes és tökéletes ár-érték arányú megoldásokat nyújt az SME-nek.

A QSAN nem csak egy tároló kereskedő, de egy technológiai és gyártó vállalat is az új megoldásokra fókuszálva.

Díjak