Kezdőoldal > Szoftver > Green Technology

Zöld technológia

A QSAN-nál büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk a nagyon hatékony és alacsony szén-dioxid-kibocsátású eszközök létrehozására. A föld és a környezet megóvása érdekében az XCubeSAN termékcsalád különböző zöld technológiákat alkalmaz az energiamegtakarítás érdekében, valamint a szén-dioxid-kibocsátás minimalizálásához.

  80 PLUS Platinum

   

  Az XCubeSAN termékcsalád mindegyike kettős redundáns 80 PLUS Platinum modulokkal rendelkezik a legmagasabb energiahatékonyság érdekében. 50% -os terhelés esetén ezek a tápegységek akár 92% -os hatásfokú konvertáló teljesítményt biztosítanak az AC-től a DC-hez. Ez a hatékonyság azt jelenti, hogy a tápegységek nagymértékben csökkenthetik a rendszer teljesítményveszteségét és hőtermelését.

  Wake-on-SAS technológia
   

  A QSAN Wake-on-SAS technológiája lehetővé teszi, hogy a QSAN által szabadalmaztatott SAS kábelek használatával távolról bekapcsolja/kikapcsolja az összes XD5300 bővítőt. Az XCubeSAN rendszert a Wake-on-LAN funkcióval távolról is bekapcsolhatja. Az XCubeSAN rendszer bármely rendelkezésre álló Wake-on-LAN freeware és shareware rendszerrel működik. A Wake-on-SAS gondoskodik arról, hogy a rendező szekrények ne működjenek tétlen állapotban, és a SAN tárolórendszer karbantartás vagy más célból történő leállítása esetén villamos energiát ne fogyasszanak. A Wake-on-SAS segít elkerülni a szükségtelen villamosenergia-használatot, mivel lehetővé teszi, hogy a készülékek csak akkor működjenek, ha szükséges. A Wake-on-SAS további előnye, hogy amikor bekapcsolja a SAN-t, a hozzá kapcsolt keretek automatikusan felébrednek, ezért nem kell aggódnia a kötetek megrongálódásáért, ha elfelejtette őket először bekapcsolni.

  A következő ábra azt mutatja, hogy miután az XCubeSAN tároló megkapja a kliens számítógépéről küldött indító parancsot, automatikusan bekapcsol, és a Wake-on-SAS funkciókat használja a csatlakoztatott XD5300 bővítők bekapcsolásához.

  Automatikus lemez Spin-down
   

  Ha a lemezmeghajtók nem hozzáférhetőek, vagy nincsenek beállítva arra, hogy az Ön által meghatározott időn belül elérhetőek legyenek, az automatikus lemez spin-down funkció beindul, és leállítja az egész tárolókészletet hibernált állapotba. Ez lehetővé teszi az XS3200 SAN tárolórendszer energiafelhasználásának optimalizálását. A lemez spin-down funkciója 60% -70% energiát takaríthat meg alacsony felhasználású környezetben, például biztonsági mentések alatt. Amikor a rendszer olvasási/írási kérelmeket kap, akkor wake up parancsot ad ki. Néhány másodpercet vesz igénybe, hogy az összes adatszolgáltatás folytatásához a tárolókészlet összes meghajtóját elindítsa. Természetesen ez a kiesés SSD cache esetében kiegyenlítődik.